Ce se mai intampla la Glam Pack

Au trecut doua saptamani de la lansarea Glam Pack in Romania, iar clientele au apucat sa isi faca o parere generala despre acest concept. Vrem sa va multumim atat pentru aprecieri, cat si pentru comentariile negative, pe care noi le vom considera sugestii.
Au fost si pareri pro, si pareri contra. Multe fete au fost incantate, iar unele dezamagite de produsele primite. Per ansamblu, am observat ca toate ati considerat pretul ca fiind unul cinstit, ceea ce ne bucura foarte mult! De aceea, dorim sa va facem o surpriza placuta si va anuntam ca pretul ramane neschimbat si pentru luna Ianuarie!

In luna Ianuarie, asa cum v-am promis, vom avea o tema, si toate Glam Pack-urile o vor respecta cu strictete! Nu vom schimba, insa, tipul de ambalaj. Am analizat cu atentie acest lucru inca de la inceput si am decis sa numim conceptul Pack, si nu Box. Asa cum in luna Decembrie pachetele au fost ambalate in spiritul Craciunului, toate Glam Pack-urile viitoare vor avea ambalaj in acord cu tematica lunii.
Vom face, in continuare, Glam Pack-uri cu produse diferite, dar avand un factor comun. Evident, se vor repeta produsele, nu vom putea face pachete diametral opuse, insa vor fi variate. Acest lucru mentine surpriza descoperirii unor lucruri noi si va va tine in suspans pe toate. Din moment ce s-au facut diferite referiri la conceptele de acest gen din afara, tin sa va anunt ca Birch Box procedeaza exact la fel. Insa noi nu dorim sa copiem pe cineva. Intradevar, ideea de baza este imprumutata din strainatate, insa ne dorim sa o personalizam si sper sa apreciati si voi acest lucru. Unele pachete Birch Box contin 4 mini produse si o bomboana de ciocolata. O singura bomboana de ciocolata.

Vreau sa va reamintesc ca in bara din stanga exista un banner care trimite catre rubrica "Parerile voastre". Acolo ne puteti sugera cum ati dori sa imbunatatim Glam Pack-ul pentru lunile urmatoare.

Saptamana urmatoare urmeaza sa va spun si alte detalii despre Glam Pack-ul din luna Ianuarie!

Leave a Reply