Parerile voastre

Am creat aceasta pagina deoarece parerile voastre sunt importante pentru noi. Ne dorim sa stim daca sunteti incantate de Glam Pack, daca produsele s-au ridicat la asteptarile voastre, daca veti continua sa folisiti produsele. De asemenea, astepam sugestiile voastre si parerile despre ceea ce ati vrea sa gasiti in Glam Pack-urile de lunile viitoare.
Va multumim pentru sinceritate!

7 Responses so far.

 1. Al luat pachetul de la voi si pana acasa l-am tot pipait poate imi dau seama ce contine. Ajunsa acacsa am desfacut pachetul si sunt foarte incantata de val. Produselor. Nu stiu in ce masura voi reusi sa ma bucur de ele, da oricum a meritat!
  Am avut in pachet ceara modelatoare Keune, dar eu am parul extreme de gras. Voi incerca, dar experientele trecute nu au fost prea ok … iar salonul este cam departe de mine. Oricum voucerul nu va ramane nefolosit! Imi place ideea ca fiecare pachet sa contina altceva, dar pe de alta parte mord e ciuda daca o alta fata are un produs pe care eu mi l-as fi dorit :). Astept cu nerabdare pachetul de luna viitoare!
  Sarbatori Fericite!

 2. dedeea says:

  Pe cand Glam Pack-ul pe luna Ianuarie?Cand il vom putea comanda?

 3. Mihaela says:

  Pe 5 Ianuarie, insa va spun in curand mai multe detalii

 4. maria says:

  DESI CITESC O GRAMADA DE PARERI NEGATIVE PE BLOGURI DESPRE GLMAPACK, ACICI NU APARE DECAT O OPINIE POZITIVA....RESTUL AU DISPARUT?

 5. Mihaela says:

  Draga Maria,

  Nu am primit comentarii negative pe site. Am publicat tot ce am primit din partea voastra:)

 6. Anonim says:

  ceva detalii despre urmatorul Glam Pack?

 7. Alexandra says:

  glampack sau pinkbox ? it's not the same thing ?

Leave a Reply