Bine v-am gasit!

Ne bucuram ca, incepand de astazi, suntem alaturi de voi! Speram sa incepem impreuna un nou capitol in istoria beauty, sa descoperim si sa testam cat mai multe produse de infrumusetare!
Deoarece la intrebarea de pe pagina de facebook legata de aspectul site-ului voi ati raspuns ca preferati ca Glam Pack sa aiba prezentarea prietenoasa a unui blog, astazi ne lansam sub forma unui blog.

Bine ati venit la Glam Pack- un concept foarte apreciat in Anglia, Spania, Germania si America! De astazi speram sa includem si tara noastra in aceasta lista!

(Fiecare Glam Pack contine 5, respectiv 4 produse+ un serviciu de beauty)In ce consta, mai exact, conceptul Glam Pack?
Noi va oferim posibilitatea de a testa o gama variata de produse de infrumusetare de inalta calitate. Voi postati o comanda aici, iar in urma comenzii, va vom trimite un colet care cuprinde 5 mostre, mini produse sau chiar varianta full-size sau 4 produse si un serviciu de beauty. Asadar, in pachet puteti gasi orice, de la rujuri la parfumuri, de la oje la apa termala, de la sampon la fond de ten. In curand vom introduce si alte oferte, astfel veti putea gasi in colet si vouchere considerabile pentru servicii de infrumusetare, si nu numai.
Pretul unui Glam Pack va fi dezvaluit maine. Tot maine, 1 Decembrie, incepand cu ora 8:00, puteti da prima comanda pentru un Glam Pack!

Va multumim ca ati ales Glam Pack!